Vi använder egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din navigeringsupplevelse. Fortsätter du att surfa vidare innebär det att du accepterar användningen av dessa cookies. Du hittar mer information under vår sida om GDPR.

Nyheter

Nytt år – då skjuter vi ut vår app!

Händer som håller i en mobiltelefon som visar diagram över elanvändningen.

Nytt år kan ibland betyda förändring. Så är det nämligen hos oss. Den 1 januari försvann vår app. Det innebär att du inte längre kan följa din elanvändning i appen. Den har försvunnit från både App Store och Google Play. Vi satsar istället på vår webbtjänst mina sidor, där du enkelt kan följa din elanvändning på precis samma sätt som i appen.

Följ din elanvändning på mina sidor

På mina sidor kan du följa din elförbrukning per dag, vecka, månad och år. Du kan också ladda ner dina mätvärden i ett Exceldokument, som du kan hämta direkt på mina sidor. Du kan se din elförbrukning i olika diagram och tabeller och göra egna förbrukningsrapporter.

Spara mina sidor som en genväg

Du kan spara ner mina sidor som en genväg i din mobiltelefon eller läsplatta.

Läs mer om mina sidor under följ din elanvändning.