Nyheter

Välkommen till nya boraselnat.se

Nu har vi bytt kostym på webben till nya moderna boraselnat.se.

En modern webbplats för dig som kund och samarbetspartner

Vår nya webbplats har många fördelar. Du som är kund eller samarbetspartner möts av ett nytt modernt utseende, med stora bilder, ändrade färger och typsnitt. Vi lyfter fram populära sidor på ett tilltalande sätt genom bilder och text. En bättre struktur med färre ingångar gör att du förhoppningsvis har lättare att hitta på webbplatsen.

Beskrivningar i steg för steg

Vi har även jobbat hårt för att få den bättre anpassad för dig som kund, bland annat med enkla beskrivningar i steg-för-steg, om hur man till exempel gör vid olika anslutningar eller när man vill producera egen el. Vi har även sett över facktermer och förenklat språket.

Uppfyller nya lagkrav och funkar bra i olika skärmar

Den nya sajten är responsiv och fungerar väldigt bra i olika typer av skärmar, allt från datorskärmar till mobiler. Webbplatsen är även byggd enligt kraven i den nya lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, som började gälla på vår externa webbplats 23 september 2020. Det innebär att vi uppfyller de allra flesta av de cirka 50 kriterier som finns i den standard som kallas WCAG (Web Content Accessibility Guidelines), nivå AA. Vi har även jobbat med att justera både innehåll och dokument för att uppfylla kraven i den nya tillgänglighetslagen.

Hoppas att du gillar det som möter dig på vår nya webbplats!

Läs mer om vår tillgänglighet

Här kan du läsa mer om tillgänglighet på boraselnat.se.